Hemma
Storvreta
STO
Borta
Örebro
ORE

Scoutar vissa spelare i motståndarlaget

25 september 2018 15:34

Efter en tuff start på säsongen, med förlust mot nykomlingen Lindås, tog Örebro Kings med målvakten Adrian Kodelja en fin skalp mot Sirius. Det var många fina prestationer i Kings under kvällen men en person stack ut i mängden, målvakten Kodelja.


- Grattis till segern Adrian

  • Tack!

- Många tycker nog att du var matchens lirare, hur känns det?

  • Även om jag inte är helt nöjd med helhetsbilden av min prestation så är det självklart skönt att kunna studsa tillbaka så pass snabbt efter onsdagens förlust mot Lindås och ta tre poäng! Vi gjorde en gedigen laginsats där vi visade oerhört fin moral vilket bäddade för att vi tog med oss alla tre poäng hem!

- Vad har förändrats sedan matchen mot nykomlingarna?

  • Efter Lindåsmatchen kände nog alla att vi föll på eget grepp. Vi bjöd dem på majoriteten av deras mål och var inte alls redo mentalt i första perioden. Det startade inget vidare mot Sirius heller men vi lyckades komma ur svackan och ta oss in i matchen. Vi är nu väl medvetna om att vi straffas hårt på misstag vi begår samt att vi i fortsättning måste vara redo mentalt från första tekning.

- Nu väntar match mot Storvreta, hur kommer det gå?

  • Det ska bli kul! Känns som att det är harmoni i truppen och vi ska göra vårt yttersta för att få till en bra prestation, då kommer förmodligen poängen också!

- Hur förbereder du dig från en match till en annan? Läser du in dig på skyttar?

  • Jag förbereder mig inför varje match på samma sätt, med mycket mat, vatten och sömn. Jobbar även en del med mentala målbilder för mig själv. Gillar också att ha lite koll på spelare i motståndarlaget, exempelvis genom att kolla highlights från föregående matcher osv för att hitta detaljer som är signifikativa för vissa spelare.

- Vi önskar dig och laget stort lycka till!